26.2.2020 14:08:42 Pole levandulové
Re: Veselé stěhování
Nevím, jestli už to máte zařízené, ale v relativně nedávné minulosti jsme se stěhovali dvakrát - nejdřív z prodaného bytu do nájemního, pak nám postavili dům a to bylo druhé stěhování. Obojí jsme zařídili se stěhovací firmou, která přijela, okoukla, co se bude stěhovat a v den D dorazila s krabicemi a co bylo v bytě, tak sami zabalili a přestěhovali /já u toho ani nebyla, zařizovalt moanžel, my s dětmi dorazili až večer na spaní/. Já si jen předem odvezla cenné věci, na které jsem nechtěla, aby mi sahali /kabelky, šátky, šperky/, zbytek byl na nich a bylo to to nejrozumnější řešení.
Ono totiž když začneš dávat věci do krabic ze skříní v bytě 2+1, tak brzy zjistíš, že je nemáš kam dávat /ty krabice/, kdežto stěhováci si nacpou krabici a rovnou jí odnesou do auta. Žádné nervy a cenu jsme věděli předem, rozhodně to můžu doporučit. Poprvé to bylo tři dny před vánoci, do vánoc už jsme měli komplet vybaleno, podruhé to vybalování bylo o trochu delší, protože jsme chtěli mít čas na to, abychom v domě všechno co nejlépe rozmístili podle našich pocitů, ale i tak to nebyly velké nervy. Tak možná i tato služby by stála za úvahu, pokud se ti do toho nechce nebo nestíháš.
A ještě jedna věc se mi osvědčila - navzdory poučkám jsem nic netřídila předem, prostě se to převezlo komplet a vyhazování nepotřebností proběhlo až v novém bytě, to už jsem nebyla pod stresem z termínu stěhování.
Odpovědět