26.2.2020 12:12:43 Fern
Re: Veselé stěhování
po svém zploditeli jsme museli vyklidit jim mnoho let obývané 3+kk kolem 70 m2 v rd,kde bydlel kolem 40 let,ale nikdy nic moc neuklízel a navíc hromadil - např. tam byl obrovský pytel se semenama pro ptáky,který stěhovák ani nemohl unést,navíc pytel ze dna rozežírali myši,které se mu tam natahovaly a které takto krmil
.
Stálo mě nějaké to úsilí a čas najít spolehlivou jednotku,která udělá vše-vystěhuje,odveze kam je libo,vymaluje komplet vše a uklidí, nejlevněji se mi to podařilo za 25tis.Kč,nad čímž se mi docela ze začátku protáčely panenky,ale s tím jak chodily i další nabídky,tak se z téhle částky vyklubala nakonec akceptovatelná cena ještě.
Při našem stěhování před 15lety ze starého do nového rd jsem domluvila 3 silné chlapy stěhováky,kteří povynášeli do nasmlouvané avie všechny těžké věci z domácnosti i nabalené bedny, mým úkolem už to pak bylo jen korigovat a organizovat,dozorovat a v novém baráku zase už na ně čekal muj muž a ten organizoval vykládání a ustavování na místo (skříně,pračka,lednice,atd...).Stálo nás to tenkrát pár stovek a nemuseli jsme se s tím crcat sami se stoupající párou z uší.
Při nabalování věcí jsem mnohé ani nepřekládala do krabic,ale přenášely se rovnou v šuplících a ty se na novém místě jen opět a pouze zasunuly do znovu postavených skříní.
Někdy to chce víc přemýšlet předem,než se jen hloupě dřít a využít peníze na to,kčemu jsou primárně určené - k tomu,aby nám usnadnovaly život.
Odpovědět