| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

23.4.2020 22:01:56 rune

Re: Polévka z berana

Zkus gruzínskou charčo. V receptech v češtině je většinou uvedené hovězí, ale najdeš i se skopovým, protože v Gruzii se to normálně ze skopovýho dělá. Doporučuji udělat vývar, po zchladnutí vývaru sebrat tuk, nejlépe druhý den až se udělá krusta. Jinak to bude strašně mastný. Ještě jsem jedla lagman to je uzbecká skopová polívka, ale na dovolený exotický jídla chutnají obvykle dobře. Napoprvé to asi nevychytáš, ale vyhodit to můžeš vždycky :-)
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Polévka z berana kachna_ 23.4.2020 20:57
*Re: Polévka z berana Stáňa * 23.4.2020 21:15
*Re: Polévka z berana rune 23.4.2020 22:1
*Re: Polévka z berana Tante Bante 23.4.2020 22:11
**Re: Polévka z berana kachna_ 23.4.2020 22:37
*Re: Polévka z berana magrata1 23.4.2020 22:14
*Re: Polévka z berana neznámá 23.4.2020 22:37
*Re: Polévka z berana Filip Tesař 24.4.2020 8:42
*Re: Polévka z berana ...neviditelná... 24.4.2020 9:18

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.