7.5.2020 10:37:11 Sam01
Re: Rok 2020...
Ja se priznam, ze si ten letosni rok docela uzivam. Po nekolika letech to az na ten koronahnus funguje vsechno fajn. V praci pohoda, financni ztraty nejsou, zdravi v ramci moznosti ok. Sirsi rodina taky ok. Samozrejme me stvou rousky, zavrene hospody a nemoznost cestovat. Na druhou stranu doma jsme v pohode. Jsme spolu radi a ted mnohem casteji nez jindy. Nejvetsim stresem je pro nas blizici se maturita a prijimacky na VS. Dceri se bohuzel timhle ten zivot zkomplikoval dost. Ona nema rada na sebe tlak a tak je ted docela ve stresu, jak to vsechno bude a jak to zvladne. Takze krome te maturity mi tohle rizene zpomaleni nevadi. Vse potrebne doma mame a jako bonus jsem jeste usetrila hromadu penez. Napriklad auto jsem za celou dobu tankovala jen jednou. Jak dojedu jen do prace, do samosky a domu, tak nic neprojezdim.😂 No nic, jdu na sebe hodit nejake hadry abmusim vyrazit utratit nejake ty usetrene penize. Dnes mame v rodine dvoje narozeniny a dva svatky, tak to musim poresit. A taky musim odjet se svm autem driv, nez mi ho bude chtit zabavit synek, ktery prave svoje auto prodal a vybira nove praktictejsi. Na neco je dobre mit ty velke deti a na neco treba kradeni auta to zase tak vyhodne neni.😂 Hezky den vsem.
Odpovědět