Když už jsme u těch horoskopů, jak už tu někdo zmínil, my Panny máme mít letos báječný rok - pravda, ještě neskončil ... ovšem, od té doby, co koronavirus zaťal své drápky jsem značně nespokojená. Spousta lidí si "cosi" uvědomilo a "cosi" změní. Já jsem si neuvědomila nic a do budoucna nehodlám vůbec nic měnit. Jen chci přežít tuhle epizodu, která doufám nebude dlouhá. V rodině jsme hezky vycházeli i předtím ... na to nepotřebuju koronu, abych si uvědomila, že je mám ráda ... naopak, chybí mi to širší okolí, a to dost ...
Jak jsem nadšeně sáhla po home officu a milovala svoje flexy, tak jsem v dubnu prosila, abych se mohla vrátit do práce ... a na květen žádný zbytečný flex neplánuju, i když můžu ... jsem přesycena
Miluju divadlo, koncerty a ze všeho nejvíce cestování ... a najednou jsou zavřené vrátka
vypadá to, že své narozeniny pod Etnou asi neoslavím
Zavřené obchody mi nevadily, ale s otevřením nákupních center doufám v odliv lidí z hor, protože i tam, kde normálně nepotkáte živou duši, jsou davy.
A nenávidím roušky!!!!
A naše holky pláčou po škole, i mladší dcera, která ji upřímně nenávidí, což o čemsi svědčí. A půjdou až v září ...
Takže i když normálně oba pracujeme, jsme zdraví a relativně se nám vlastně nic zásadního neděje, pro mě je to peklo ... a doufám, že to brzy skončí ...