Re: Jak zatíží rodinný rozpočet nákupy respirátorů?
Šánty, tak jak kdo...my třeba všichni jezdíme prakticky denně MHD, já a manžel do práce, syn do školy...já navíc pracuju v obchodě, takže 12h směna v respirátoru...sice jsme v práci nějaké dostali, ale rozhodně ne třeba dva na den, aspoň zatím... Na druhou stranu je ale fakt nehodlám používat jednorázově, to jsem nedělala ani s jednorázovými rouškami...prostě je střídáme a každou vezmeme několikrát, manžel respirátor to samé...syn doteď nosil látkovou roušku - teď teda bude mít na cestu MHD respirátor a ve škole nejspíš látkovou, jako doteď... Ale nepočítám, že by nás to finančně zruinovalo...ale tedy nebudeme kupovat respirátory za 40 Kč a používat je jednorázově...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.