Re: Jak zatíží rodinný rozpočet nákupy respirátorů?
Troposféro, už jsem taky někde narazila na článek, kde se psalo, že ty FFP2 nejsou ani určené ke dlouhodobému nošení, max 2 hodiny a pak 30 minut pauza, ty bez výdechového ventilu dokonce jen asi 75 minut...a mně třeba respirátor taky úplně nesedí okolo nosu, i když utěsním ten proužek, stejně cítím proud vzduchu, co mi jde pod brýle, což u roušky nemám, ta mi jde hezky utěsnit a celkově mi prostě sedí na obličeji líp a těsněji, než ten respirátor...a jelikož jsem v tom 11 h v práci, plus ještě cesta MHD domů, tak to asi budu střídat se dvěma jednorázovkami přes sebe, nebo nevím...synovi nechám látkovou roušku, co nosí teď celou dobu do školy a přes ni do MHD dáme jednorázovku...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.