Re: Jak zatíží rodinný rozpočet nákupy respirátorů?
Půlko, nevymýšlí si to.... já mám na nákup dvacet minut, pak omdlívám... už jsem jednou lezla ze sámošky po čtyřech... pak jsem seděla asi půl hodiny v autě na parkovišti a snažila se to rozdýchat - s černejma kruhama před očima jsem si netroufla řídit... Nejhorší je, že fakt nestačí sundat roušku a je člověk zase okamžitě fit, ten návrat do normálu trvá - když zvládnu nákup pod dvacet minut, tak se rozdýchám cestou k autu, když je to přes dvacet minut, tak se pak musím vydýchat, než si troufnu řídit... Naštěstí u nás mi ve většině obchodů projde štít. Jako není to žádná hitparáda, točí se mi z toho hlava (ale to je spíš tím, že přes to blbě vidím - jak se v tom lesknou světla a navíc jsem na jedno oko v podstatě slepá), ale není tam ten dvacetiminutový limit natvrdo, dá se to vydržet i dýl - respektive zvládnu těch dvacet minut víckrát za sebou (když mám víc věcí - třeba nákup, úřad, doktora atd.).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.