Re: Část mzdy lidí na home office by mohla jít potřebnějším
Valkýro a oni u Vás dávají notebook a telefon na HO? Já poskytuji zaměstnavateli vlastní nb, vlastní tiskárnu a scan, vlastní ekonomický software (mám licencovaný tentýž jako firma) to už jsme na pěkných plus mínus 50 tisících. A to bych si správně ještě měla pořídit železné zamykací skříňky a extra mistnůstku. Být doma něco sežere, jen klid.
Poslední dobou mě fakt štve, že ničím nekompenzovaný zaměstnanec, který může kdykoliv skončit na pracáku, je ten, kdo to s pandemií vyhrál a ještě by měla dotovat, koho vlastně?
Vlekaře, co přišli o 200 milionový zisk za letošní sezonu? No můsí to bolet, ale běžný zaměstnanec na takový zisk potřebuje 20 životů.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.