Re: Část mzdy lidí na home office by mohla jít potřebnějším
Jak se budou ti potřebnější určovat? Jsem na HO, ale normálně pracuji denně 8 hodin z domova. (Práce a doba, po kterou ji vykonávám, se dá zkontrolovat. Pracuji na vlastním počítači, internet a energie mi nikdo nehradí.)Zároveň mám doma děti na distanční výuce, pro které musím vařit, pomoci jim s výukou, jako flákač si rozhodně nepřipadám. Vzhledem k tomu, že jako VŠ vzdělaný státní zaměstnanec s 20letou praxí nepobírám ani ten nedávno zveřejněný průměrný čistý plat, opravdu bych nerada přišla o 30 procent. To, že nejsem na pracovišti, je rozhodnutí našeho vedení, které jedná dle pokynů z ministerstva. Doufám, že bych tedy alespoň měla možnost se na pracoviště vrátit. Považuji to za dost divný nápad od člověka, který má tolik řečí o svobodě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.