Re: Část mzdy lidí na home office by mohla jít potřebnějším
Zase další z nápadů, který ještě víc zvyšuje negativní pohled jedné skupiny lidí na jinou. Už tak mám pocit, že je té nesnášenlivosti mezi lidmi čím dál víc. Od poloviny února se v práci střídáme, takže jsem dva dny v týdnu na HO. Je pravda, že ve státní správě není HO vždy úplně dobře realizovatelný kvůli programům, se kterými pracujeme. Ale vymyslet se aspoň něco dá. Třeba já v rámci HO píšu doma všechna sociální šetření, která je nutná sepsat a předat dál. Napíšu si to klasicky v textovém editoru a v práci pak jen překopíruji. V digitální době trochu pakárna, ale co už V práci pak řeším další akutní věci a ušetřím čas s hotovým přepisem. Vedení bylo celou dobu proti HO, pak to přišlo asi formou nařízení z generálního ředitelství, protože některé pobočky museli zavřít právě kvůli tomu, ze všichni byli spolecne v práci a všichni pak museli do karantény. Takhle je nějaká šance, že polovina bude moct nastoupit, kdyby ta druhá musela do karantény. Ale raději bych byla v práci každý den, takhle si mezi sebou předáváme vzkazy a není to optimální.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.