Líbilo by se mi, kdyby tady co nejvíc lidí odtajnilo co dělají a kde bydlí, ale chápu, že je to nereálné a možná i nebezpečné.
Protože mě hlava nebere, kde berete ty vyše výdělky. Mít mzdu/plat takový, že po zaplacení hypotéky mi zbyde 23 000 čistého na běžný provoz, tak to je tedy královský plat a v mojí sociální bublině takový plat/mzdu má málokterá ženská a není nic výjimečného, že s takovou částkou musejí vyžít i úplné rodiny a opravdu to nejsou žádní nevzdělaní pologramoti, opravdu ne. Běžná mzda na sš pozice se pohybuje nejčastěji 25-35 000 hrubého, od 40 a výš už to jsou pozice s vysokými nároky na jazyky, zkušenosti nebo odpovědnost, většinou však všechno. Stačí se podívat na inzeráty a koukat kolem. Jihočeský kraj.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.