77 krásko, na téhle debatě je krásně vidět rozevírající se nůžky mezi soukromým a státním sektorem. Ve státním se v posledních letech přidává, někomu víc, někomu míň, ale každý rok, ale v soukromém to takhle nefunguje. V soukromém se přidává podle oblíbenosti, ale hlavně podle toho, na co firma má. V současnosti jsou platy ve státním v průměru o 15% vyšší než v soukromém a to v tom nejsou započítány mimořádné odměny zdravotníkům. Plky o tom, jak se má člověk snažit jsou, pardon, ale na tečku mezi oči. Ve spoustě českých firem prostě nemáš kam růst. A není podle mě dobře, abychom se všichni hrnuli do korporátů. Já jsem dostala letos přidáno jen proto, že se zrušila superhrubá mzda a tak mi k ní pár stovek přihodil, aby se neřeklo. Do té doby jsem byla 5 let stále na svém. Drží mě tu hlavně dost velká volnost, svoboda a minimum stresu. Všude je něco. Není každý dravec, někdo těžce snáší tlak na výkon a stres, někdo dá raději přednost míň náročné práci. Vyšší výdělky bývají zaplaceny vyšším stresem, přesčasy, zodpovědností a nervy v háji. Není všechno jenom bílé nebo černé.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.