Valkýro, já jsem povahově na tom stejně. Taky není moje práce úplně nestresová, ale zase na druhou stranu, můj úvazek je nižší, znalosti a zkušenosti mít taky musím, nejsem jen fakturantka. Ale o tom to není. Můj pracovní život ještě není tak dlouhý, ale už jsem dávno zjistila, jak moc je důležité to s lidmi tzv.umět, dokázat komunikovat, projevit zájem, umět využít slabosti svého nadřízeného, vědět co v jakou chvíli říct a udělat. Stačí vědět, že šéf má třeba rád motorky, tak projevit zájem pochválit novou motorku apod. Ano, je to určitá manipulace, ale mám ověřeno, že tohle nejvíc zabírá. Sama to neumím, proto dělám celý život pitomce a jsem až ten nejposlednějí na chvostu. Ale vím, že kdo umí lidem zahrát na jejich notu, tak má z půlky vyhráno, víc se mu odpouští chyby, ochotněji se mu přidá, umožní nějaký ústupek atd. Blbé, ale je to tak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.