21.3.2021 0:23:59 Analfabeta
Re: Demonstrace proti proticovidovým opatřením
Paulis, když jsem to tu napsala, že budou problémy, tak mě tu málem sežrali a poslali do Koreje. To je tak, když si někteří lidé nevidí na špičku vlastního nosu, a myslí si, že když oni nepřišli o práci, tak si hospodský, co mu stát zavřel hospodu, jen vymejšlí hovadiny. Protože oni mají na jídlo a nic jim nechybí. Jenže ten hospodský už je na mizině. A druhou hospodu neotevře, nebude mít za co.
Když jsem tu napsala, že zemědělci mají problém, tak se mně tu kdosi zeptal, že v čem je jako problém. No, přece v ničem, že. Krávu můžeme přece taky poslat na Home Office. Pošleme jí v *.pdf návod, jak si má vykydat, jak si na cecíky nasadí dojačku a jak si nandá vidlema seno do žlabu. To fakt nikdo nevidí, že krávu musíš denně podojit a že ta práce se sama neudělá? Když pochcípala zvířata v ZOO (https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/zoo-plasy-minigolf-finance-odstrihli-elektrinu-covid-19-navstevnik-prijmy-finance.A210305_597624_plzen-zpravy_vb ), je to hodně blbý, špatný vůči těm zvířatům, ale to nejsou zvířata hospodářská, ta nejíme. na rozdíl od těch krav a mléka, co nám dávají (kráva by řekla, že ona nic nedává, ale lidi jí tahají za cecíky).
Je to teď blbý. Stát všem nepomůže, někomu vůbec, jinému nesype, v těch miliardách se to ztratí. To je situace, jaká byla naposledy snad ve válce.
Odpovědět