Re: Střídavá péče - co vám otec vašich dětí provedl?
Buřte, dobrého otce vyvážit zlatem, opravdu, to je pro děti požehnání. Jenže si opravdu myslím ( a snad to někdo i spočítal), že kvalitních matek je daleko víc, než kvalitních otců. Či jeden sexuolog se vyjádřil i tak, že kvalitních žen je daleko víc, než kvalitních mužů. Že by to měla být nějaká biologická strategie pro druh. A nemyslím si, že bychom byli až takové protipóly, že matka zařizuje školy, kroužky, lékaře. Ve svém okolí vidím před školou celkem rovným dílem muže i ženy, případně dědečky vyzvedávající vnuky a vedoucí je na kroužky. Myslela jsem, že můj muž bude taky takový, zdálo se mi, že to s dětmi umí. Ukázalo se, že je dobrý v předstírání. Kvůli mě se snažil být takový, jaký nebyl. No a já pak celý život koukala jak puk, v mnoha situacích naprosto neadekvátní reakce a bylo to čím dál horší. Teď se snaží zalíbit někomu jinému a hraje zase jinou roli.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.