29.5.2021 11:20:53 1kulička
Re: Střídavá péče - co vám otec vašich dětí provedl?
Větře, tak ono je to právě dost barevný, nejsou jen 2 typy žen a 2 typy mužů, dokonce někdo je dobrý otec/matka, ale špatný manžel/partner a co popisuje Valkýra není vzácnost, v mém okolí častý jev, stejně jako ženy/matky manipulátorky či generálky, případně otcové/manželé tyrani. Byla jsem dost vyděšená, když nahlédla do mladých manželství svých kamarádů - a všechny ty holky to vydržely, protože "ho" milovaly, pak měly děti a buď se "ho" bály, nebo na něm byly finančně závislé. A většina z těch problematických párů teda byli bezcitní/opovrhující/agresivní muži a všichni spolu zůstali - většině z nich nefungoval sex už pár let po svatbě, s věkem se trochu uklidnili a jeden z nich je nakonec dobrý otec i manžel (ale ten nebyl agresivní, jen chladný a opovrhující). Proto jsem si taky myslela, že u nás je to mnohem lepší a zdravější vztah, když po mě neřval, jak po dobytku a většinou se choval láskyplně a laskavě.
Abych teda připomněla ty jeho "kvality", tak byl věčně bez práce a nakonec se rozhodl, že pracovat není třeba, když jsem já tak šikovná, že je uživím všechny sama a nechal se živit od těhotné, bral a bere peníze od rodičů, protože jeho výdělek mu nestačí, ačkoli mi nedává žádné alimenty ani mi nepomáhal splácet společné půjčky. A ačkoli mi sliboval, když jsem neplánovaně otěhotněla, že si práci okamžitě najde, trvalo mu to dalších 6 let, dokud mi nedošla trpělivost a neopustila ho. Přitom všem se cukal, když měl odvést dítě na kroužek, nebo do školy, nedej bože s nimi navštívit lékaře. Zkrátka, škoda vzpomínat, jak se choval k dětem taky nechci ventilovat.
Odpovědět