Dnes jsem prolistovala katalog od Starkla a samozřejmě mám plno plánů a to jsem chtěla letos zahradu spíš omezit. Nutně potřebuji koupit semínka rajčat. Nějaké klasické a nudné odrůdy a nějaké specialitky pro radost. Papriky to samé. Dětem už pár let slibuji, že vysázím pár mrazuvzdorných ibišků, potřebují květy pro ještěrky. Musím vymyslet kam, jsme v ledové kotlině a chráněné místo je tu vzácné. Nutně potřebuji vysázet vetší množství komulí. Také bych ráda dokoupila nějaké citrusy A potřebuji ještě dvě stromkové růže, aby dvorek byl vyvážený.
Z katalogu Starkla potřebuj i terasu hrnkový klematis a asi i nějaké hrnkové ovoce (višeň, broskev), dál jsem se zatím nedostala, mimino četlo rychleji než já. ALe mám v záloze ještě jeden nepotrhaný katalog.
Také už jste natěšené a prohlížíte semínka a koukáte, co dokoupit?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.