Maliny byly cela leta katastrofa. Nejdriv nerostly, protoze jsem je dala na kamenity uhor. Dalsi jsem pak zasadila pod borovice, bo v lese prece plodi dobre. Vysledkem byl vsude rozlezly nizky hustnik s bejlomorkou, co mel par ubohych malin. Tak jsem si precetla nejake ruske weby a kontrastne k tomu doporuceni RHS. Udelala jsem ohradku, do ni dala kompost, zasadila maliny a natahla k nim kapkovou zavlahu. Ta je jednak zaleje, druhak ma udrzet jakys takys rad, bo se maliny drzi u zdroje vody a nevystupuji z rady na nehostinnou vyprahlou pudu.
Po prvnim roce jsem zjistla, ze beztrnne odrudy jsou genialni vynalez, a ze muj stroj na maliny ucinkuje zhruba na polovinu sazenic. Maji obri slahouny a lonska ochutnavka dopadla skvele. Druha pulka sazenic zatim laviruje a bejlomorka se taky jakz takz drzi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.