Vzala bych odrudu, ktera ochotne a dlouhodobe kvete (nevyskrta se v cervnu na zaplave kvetu, aby pak uz nezakvetla) a z klimatickych duvodu bych ten tvar netahla moc do vysky. Stromkove ruze u nas hodne trpi zimou, ten vysoky tvar se blbe chrani. Viden, kde je mene drsne klima, byt je to blizko, je pestuje s uspechem, byt je teda peclive hali do hadru a mestske parky vyhlizeji jak prehlidka strasaku do zeli (= moc prace). Mam popinavou Eden rose (popne cokoli, coz umozni tvar a nikdy mi nevymrzla, ma vetsi kvety, je jich min a vicemene kontinualne kvete) nebo Leonardo da Vinci, ktera jde tak do metru, ma plne kvety, nevymrza, jen teda obcas trochu prezene cervnove mnozstvi kvetu, da si par tydnu oraz, a pak jede mene intenzivne az do zamrazu.
Zkusila jsem asi 4 dalsi odrudy a nepotesily (mrzly, chorely, prudily, kvetly zachvatovite). Nikdy jsem nemela Queen Elisabeth, ale vidim v ni nadeji na uspech, protoze jsem ji videla spolehlive kvest v neudrzovanych zivych plotech.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.