6.2.2023 17:34:42 sally
Re: Milujete lyžování?
Knedlo,
běžky mi přijdou svobodnější a menší pakárna - zdravím Cairu, taky jsem koupila "pořádný" lyže a prošlapávám si stopy (jeden z důvodů je, že nebruslím a navíc teda nadupaní důchodci, kteří mě neustále předjíždějí, mě deprimují
) - teď už třetí zimu a tuhle jsem tam potkala JEDNOHO pána - to tam rezidentního losa potkávám častěji, než lidi....
Ale na sjezdovky mám permici do maličkého místního rodinného rezortu, kam jezdím na pohodu, většinou ve všední dny.... loni jsem tam byla ve všední den, ale zrovna měli v nějaké části jarňáky, takže tam bylo narváno a poslali mě parkovat na záchytné parkoviště NAD rezortem - dolů jsem sjela na lyžích, ale pak ta přestava, jak buď jdu s lyžema na hřbetě cca půl kiláku po silnici NAHORU, nebo to dřu 200 metrů do stráně ve sněhu po kolena - s mými artritickými koleny... tak jsem šla na recepci a říkám, že mám problém, že jsem stará bába a do kopce to s lyžema nevylezu - a oni poslali klučinu, který mi došel pro auto a svezl ho dolů a přistavil před dveře
Několik zim jsme ale pronajímali byt u sjezdovky, bylo to drahé, ale s malými dětmi milosrdné - když byla moc zima, nebo byli protivní, nebo si potřebovali po obědě už lehnout... k bytu patřilo parkování, takže i to nám ubylo.
Drahá výbava není, když člověk nemusí mít všechno super nové a super moderní... a poohlédne se po půjčení výbavy na sezónu (zvlášť pro děti, které rostou) a podobně...
Odpovědět