3.6.2023 18:13:47 Marika Letní
Re: Zahrávat si se změnou pohlaví může být nebezpečné
"Proto je nutná změna - netlačit lidi při transici do operace (neboť to je teď podmínka toho, aby člověk mohl oficiálně vystupovat jako jiné pohlaví)."
Tam je ovšem zase jiné riziko. Pokud ke změně pohlaví v úředních dokumentech dojde bez operativní změny, přinese problém pro ženské věznice, azylové domy, ženský sport, atd. Kvůli protlačování zákona, kdy by stačilo jen prohlásit změnu a po pár měsících by byla úředně provedena, taky padla skotská premiérka. Už to bylo na veřejnost moc. Násilníci ve vězení účelově prohlašovali, že se cítí ženami a měli právo na přeřazení do ženské části. Jak tam bylo pro vězenkyně bezpečno, si asi umí každý představit. Problém s šatnami ve školách a sportovních klubech. Mladý muži obnažující se před malými holčičkami, protože oni se přece cítí ženou bez ohledu na to, co mají mezi nohama.
Je to dalekosáhlý společenský problém. Sleduju to v zahraničí dost podrobně. Ještě před dvěma lety jsem byla velmi podporující. Pak jsem se dozvěděla, jak je pronásledována za své názory J.K. Rowlingová a bylo mi divné, o co jde. Proč jsou feministky najednou označeny za bigotní a transfobní. Proč jsou lesby napadány transgender aktivisty. Proč má zdravotní sestra problém vykonávat svou práci, když řekne, že pohlaví jsou jen dvě. Jak to celé souvisí. Tak jsem se začala zajímat a bylo těžké se v tom vyznat. Je to k pláči. Zničené tisíce dětí, se kterými se hraje krutá hra.
Odpovědět