4.6.2023 13:58:54 Marika Letní
Re: Zahrávat si se změnou pohlaví může být nebezpečné
Kate "Kde tohle bereš? Navíc právě Česko je jedna z mála zemí, která trvá na operativní tranzici, aby uznala oficiálně změnu pohlaví."
Vždyť to máš v tom, co jsem psala a co kopíruješ. "píšu o anglicky mluvících zemích"
Sleduju zahraniční média, podle toho se dá odhadnout vývoj situace u nás a v čem jsou rizika.
Česko je zatím v přístupu (imho správně) opatrné a konzervativní. Ale tlak na "zrychlení a zjednodušení" jsou patrné už i u nás. (Fifková je zastaralá.)
Ono ani v tom zahraničí to před 10 lety nevypadalo tak jako nyní a přístup byl opatrný. Ale postupně jak různé aktivistické skupiny lobbují a jak farmaceuti a lékaři objevili nový výnosný obor, tak se to posunulo k úplným absurditám.
"Píšeš, že se o tuhle problematiku dlouho zajímáš, tak zarešeršuj."
Vliv společenské bubliny, sítí a virtue signaling.
Dlouho? Dva roky asi. Dřív jsem byla v podstatě bezvýhradně podporující, ale to šlo o okrajovou záležitost dospělých lidí s diagnózou gender dysforie. Ale ty nárůsty mezi mladými a nucení gender ideologie do všech možných oblastí života a cílení na děti, mě vedly k tomu se zajímat více. A k mému překvapení jsem zjistila, kam až to v Kanadě, USA, UK zašlo.
Odpovědět