18.6.2023 7:32:46 Salamajka
Re: Citron a řízek
Upřímně řečeno nevím. Já jsem to nikdy nezkoušela v restauraci ten citron nechám na okraji talíře. Já kyselé věci moc nejím. Max tak okurky k rizotu. Ale sestra má poruchu příjmu potravy a skoro nic nejí jeden čas to bylo strašný a když k nám měla přijít na oběd tak si dala suché brambory a k tomu lehce opečená kuřecí prsa a ty si kapala citrónem s tím že jí to připomíná rybu chuti a přebije se chuť toho masa. Upřímně řečeno teď co musím držet bezlepkovou dietu tak musím říct, že málokterá restaurace umí udělat přírodní kuřecí prsa tak aby z toho nebyla úplná podešev. Na trachte to úplně přehnali s kořením to se skoro nedalo, ale prostě to je hospoda kde se vaří tak, aby jim chlapy lemtali pivo. Chlap tam chtěl udělat oslavu 50 no sem mu hned zatrhla. 😂
Odpovědět