Re: Zmrazit babovku?
Já nejsem inteligence umělá, ale přirozená
Takže doplňuji odpověď - ano, je po rozmrazení jedlá :D Včera jsem jedla třenou máslovou mramorovanou bábovku s rumovými rozinkami, kterou jsem zmrazila před třemi týdny, protože to kamarádovi vždycky donesu, rozložím na talíře, a pak si povídáme a já si samozřejmě z toho pečiva sama dám taky :) Takže už jsme jedla mnoho mnou zmrazených a následně rozmrazených bábovek, kynutých koláčů, bublanin, rolád i dortů :)
Co se rozmrazování týká, je lepší to rozmrazit v lednici, ale já to vzhledem k nutné logistice vezmu z mrazáku, nandám do normální tašky a pak cca hodinu vezu a ono to tak akorát povolí do té míry, že to u něho roznou vybalím a ono to dorozmzne.
Jinak není vhodné to rozmrazovat při pokojové teplotě hned vybalené, enchat tak půlhodinu až hdinu v tom pytlíku, než se trochu vyrovnají teploty, jinak by se na tom srážela moc vlhkost.
Odpovědět