"Ani po mně nechteli žádné peníze, řekli mi, ať si to radši šetřím pro sebe a klidně mě ten rok ještě živili. Neměli jsme problém bydlet spolu, nechtěla jsem dělat nic, v čem by mi bydlení u rodičů bránilo."
Huso, mně to jako ideál nepřijde, zapojit se do chodu domácnosti v dospělém věku je docela přirozené - mně dcera pomáhá už teď jako teenager, syn zase asistuje manželovi, oba pracují. Udržovat 25letého zdravého člověka v režimu "děťátko", které živím, peru, žehlím může být docela blbě. Potom si založíš vlastní rodinu a plně na tebe dolehne, že nic neumíš, s bídou se postaráš o sebe, natož o děti, jejichž příchod do komfortní zóny ženy zasáhnou citelně."
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.