Také mi bytová situace až tak zlá nepřijde, manželovi synovci a neteře zrovna řeší bydlení, ani jeden z nich nemá nadprůměrný plat a na vlastní bydlení dosáhnou, teda za pomoci hypoteky.
A co jsem si všimla, tak domy celkově zlevňují, alespon v mém okolí, dům co se krátce po covidu prodal za 11 mega je teď v prodeji za 6mil. Starší domy k nějaké rakonstrukci s velkou zahradou kolem 4mil, to mi nepřijde tak děsné. A jak se teď v naší rodině hodně staví, tak se porovnávají ceny "tenkrát" a dnes a cena stavebního materiálu je stejná nebo někdy i levnější než v devadesátkách. Drahá je práce, což je logické, ani zedník nechce pracovat za minimální mzdu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.