17.1.2026 16:32:07 ALL
Re: Co vás láká..
Čtu tady o vašich velkých plánech a
snech a přemýšlím o tom, co mne láká. A zjišťuju, že vlastně skoro nic z toho, co píšete. Zní to asi blbě a někdy si říkám, jestli by mne něco z toho taky nemělo lákat. Třeba cestování. Cestuju málo a spoustu míst jsem neviděla a když už někam jedu, tak mne to nakonec moc baví a užívam si to. Ale vlastně mne to ani moc neláká. Adrenalinové sporty a zážitky mne nelákaly nikdy. Různé výtvarné ručprčky mne lákaly dříve víc, teď už míň, trochu se tedy v tomto směru vyžiju v práci a to mne baví a stačí. Hudební nástroje a cizí jazyky už taky moc ne, to mne dřív taky bavilo víc. Po změně bydlení taky moc netoužím, respektive asi funguje v hlavě jako brzda realita. Asi jsem mentálně stará, ale po ničem moc netoužím a jsem vlastně spokojená s tím, co mám a jak žiju. Bydlím skromně, ale dobře, a mám práci, která mne baví a kde se cítím dobře. Víkendy a většinu volného času trávím v místě, kde je krásná příroda a kde to miluju. Jsem až na drobnosti zatím zdravá a fit, na tom se snažím poslední roky dost pracovat a to mne taky baví. Vlastně nejvíc asi toužím po tom, aby to pokud možno co nejdýl zůstalo aspoň tak dobré, jak to je. Všechno pozitivní navíc budu brát jako příjemný bonus.
Odpovědět