23.6.2026 17:10:20 kněžna Dragomirová
Re: Zase na chvilku k tématu
tyjo, moc? A já si vždycky myslel, na tuto výšku, buhví jak nejsem štíhlá - i když v bocíj a stehnech jsem modelka nikdy nebyla ale myslela jsem si, že to tak nebude ani kdybych měla méně, mě prostě 55 kilo přišo jako hodně málo, měla jsem to od puberty. po porodu kdy jsem držela jaterní doetu dokonce 53. Těch 55 mi vyhovovalo přičemž jsem celý život jedla co jsem chtěla a nesportovala. Drželo e to přirozeně. a teď je mi 41, se letos stalo něco co nedokážu pochopit. za rok, půl roku nebo nevím jak dlouho - cca tak nějak, nikdy jsem se nevážila moc často, jsem teď na 59 - čili skoro 60.
Jsem z toho nešťastná a nechápu jak se to stalo.
Co mě ale znepokojuje je to, že jsem nijak svuj životní sty nezměnila. Loni byly sice nějaké stresy, ale teď právě moc ne. Když jsem viděla na váz 57, řkla jsem si ok, možná věk...dlouho mi procházelo, že jem pravidelně nic necvičila...tak začnu. Začala jsem s deseti dřepy denně, a jednou týdně nějaké hopsání, a nic! Nic.
AI mi řekla, že deset dřepů není nic, spíš mi doporučila 3x tydně půl hodiny až hodinu svižné chuzze navíc... Ale to jsem ještě nezkoušela.
Ale jsem z toho docela nešťastná..každý den z dětí unavená, sotva padnu do postele, a místo abych z toho hubla, přibírám:/
tak si sem jdu zaplakakt, protože vlastnš nemám s hubnutím vubec žádnou zkušenost, nevím jak se to dělá, a když jsem zkusila cvičit, dřepy, víc se hbat nebo si jít zaběhat, nepomáhalo to. akorát jsem se při příchodu domů najedla. Ale hlavně jsem dost unavená, vstávám před šestou a když v devět večer uspávám nejmladší, zavírají se mi oči...nezastavím se, natož abych mla čas na běh.
Docela závidím jedné mé známé, ale ta prý měla zaplacenou posilku, trenéra a dřela... jenže jak jsem laik, nechci toho moc... a když zas jedu pomalu co zvládám, nic se neděje, je to málo, nehubnu a nemám motivaci.
Vůbec nevím co stím.
diety držet nechci, nepřijde mi že bych jedla málo...
Odpovědět