Re: : Svatba v patek nebo v sobotu?
Tak to jsem opravdu nevedela, ze soboty nejsou obvykle dny. Ja jsem zvykla, ze u nas na "Slovacku" jsou vsechny svatby v sobotu. Je sice fakt, ze nekde neoddavaji kazdou sobotu, ale vsechno se da domluvit, ne?
Ja se vdavam v cervnu a rozhodli jsme o tom v lednu. A od te doby jsem si vsechno v klidku zarizovala - krome obradu, protoze muj pritel je z mensi vesnice a tam se vsichni berou v kostele a ja nejsem verici a tak jsme si rekli, ze obrad bude v obci pritele (protoze tam bude i hostina, tak aby nebylo zbytecne moc prejizdeni), pak jsem se chtela jit domluvit na urad, ale vscihni mi rikali, jee - na urad muzete jit i 14 dni pred tim, tam v obradni sini stejne zadne akce nejsou. No a jelikoz vsechno beru v pohode, tak ja jsem si v klidku objednala kolacky, prstynky, hostinu, fotky a pak jsme se slavnostne vypravili na urad a tam nam rekli, ze zrovna ten nas den tam maji jakousi akci, tak at si vybereme jiny den. No, nakonec jsme je premluvili, ale volny termin byl jen na 10.00 hod. A ja jsem chtela svatbu co nejpozdejc, protoze to bude mala svatba o 20 lidech, bez hudby a nedovedu si predstavit, co tam budeme do vecera delat. Sice mam svatebni noviny, fotky, ale muj pritel se na me diva jak na blazna, takze nevim,jestli budu mit odvahu to vytahnout.
A taky jeste premyslim, jestli si mame pozvat videokamerana. A taky jeste nejsem rozhodla, jake si necham usit saty a jaky uces s vlasy. Ach jo. Ja ktera jsem perfektni organizatorka a kazdemu radim, sama nevim.
Ja bych si predstavovala svatbu: rano se probudit, jit ke kadernici, namalovat se, pak skocit do auta a jet na obrad, pak k fotakovi, pak na obed a pak uz bych to asi ukoncila. Ale to by me asi "stari" rodice ukrizovali, tak to tam pretrpim az do vecera.
A nejvic ze vseho se tesim, az bude potom.
Odpovědět