Nikušku si nechám doma ještě celý příští týden. Sice by do školky moc chtěla, ale domluvila jsem se s dr. že si jí nechám doma, aby se v klidu doléčila a nabrala sílu. Včera jsem byli chvilku na hřišti a jak je zesláblá, tak 2x spadla z houpačky, protože se rukama neudržela. Trošku v nemocnici zhubla, ale mám pocit, že to hned dožene. Má teď pořád hlad a žízeň. Ale není to žádný drobeček, tak to na ní není ani poznat. Važí 21kg a měří 113cm. Jinak nemocnice na ní špatný vliv neměla, spí normálně a dokonce říkala, že už se nebojí injekcí. Tak uvidím až přijde a lámání chleba, jestli bude plakat nebo ne.
Ony tyhle virozy teď hodně řádí, my to měly před 14 dny také, ale to bylo takové jednodenní, takže pohoda. Možná že jí to tehdy také oslabilo a proto to teď mělo tak špatný průběh.
Počasí je super, akorát to nejlepší jsme proležely v nemocnici a včera večer už zase pršela, ale hlavně že není zima.
Práci sháním, dnes mám dva pohovory, ale vůbec se mi tam nechce. Tu jednu práci bych brala, druhá se mi moc nelíbí, ale aspoň by to byla práce. Mimíska také trochu plánuju, ale nevím jak to všechno skloubit dohromady. Ono se to asi nějak samo vyvrbí :o)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.