Každopádně jsem se trochu bála jet na dovču do této destinace, ale s Černou Horou jsem byla nadmíru spokojena. Lidé jsou velmi přátelští k dětem, člověk se v pohodě domluví česky, ceny jsou jen o trochu vyšší než u nás a tam kde jsme byli bylo spoustu různých restaurací a stánků s jídlem, tak po této stránce jsme si fakt užili. Hotel tedy nebyl nic moc, ale nejsme nijak nároční a vše bylo funkční. Jídlo v hotelu bylo celkem dobré, jen poněkud jednotvárné, ovšem každý večer byly k dispozici minidortíčky naprosto úžasné a výboré. Mňam mňam. Nika byla naprosto spokojena a krásně plavala v moři s rukávky a zkoušeli jsem to i bez nich a myslím, že příští rok by to už mohla umět. To je tak zatím vše. Pokud tě zajímá něco konkrétního tak se můžu rozepsat ještě konkrétněji.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.