Tak tedy beru aspoň na to půjčení. V neděli za mnou byla kamarádka s osmiměsíčním miminkem, ale to už je moc velké a ještě se hodně bál, tak jsem si ho ani potulit nemohla.
Jinak Nika má stále kašel a já už jsem z toho dost na prášky. Do toho měla také takovou tu ošklivou zelenou rýmu. Tfuj. Tak jsem s ní dokonce byla na plicním, protože kašle už víc jak měsíc a vykašlává docela ošklivé věci. Ve čtvrtek by jsem měli mít výsledky rozborů.
A další novinka je, že jsem dala výpověď v práci. Dostala jsem totiž nabídku z jiné společnosti a dost mě ta nabízená práce zajímá, tak jsem se rozhodla odtud odejít. Snad to není chyby. Firma kde teď pracuji je velmi dobrá, pěkně se tu ke mně chovají, ale moc mi nevyhovuje náplň práce. Původně jsem měla dělat trochu něco jiného, ale nastoupila se mnou ještě jedna slečna, která vlastně dělá to co jsem měla dělat já. Tak jse z toho všeho tak nějak mimo, ale už jsem tu výpověď podala a není návratu.
Takže od června zase budu v nové práci. Tak mi prosím drž palce, aby mé rozhodnutí bylo dobré.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.