Ahojky, u nás to taky vypadá jako po výbuchu, tedˇ měl manža dovolenou a to jsme věčně v letu:o)
Prcek je těchhle horkech akutně protivný,Sany by nejradši byla stále venku a já už mám toho sluníčky plné zuby:o( Dneska jsem se pokusila zpracovat 5kilo jahod, tak ráno byl jahodový koktejl,na oběd jahodové knedle a na zítra bude jahodová buchta s galaretkou:o)
Všichni mluví, o bouřkách, deštích tady dvakrát lehce sprchlo a dvakrát bouřilo. Niki je dobrá já se taky bojím bouřky a pod stanem:o(
U nás nic nového prcek už se přetáčí, Sany ještě nepřešlo nadšení z něj, to přijde už se mu občas podaří chytit jí za vlasy:o)
Sany má období, že chce chce chodit jen v sukních, když jí dám tepláčky tak brečí, booože vyrostla z ní parádnice, bez prstýnku či morálů ven nejde:o(
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.