Ahojky, bylo to bezva. Zkusím ti to nějak širšeji popsat. Měli jsme odlétat v 11 hodin ale už při odbavení nám řekli, že let bude o hodinu zpožděn, nakonec se zpozdil o dvě hodiny, tak čtyřhodinové čekání na letišti bylo celkem nudné. Ale objevili jsme jídelnu, kde se dalo najíst za normální peníze, tak se Nika alespoň trochu zabavila a s plnými bříšky vše bylo hned lepší.
Při příletu na místo nám pilot řekl, že na letišti je 37 stupňů a delegát v autobuse pak poupravil teplotu na popřeží na 45 stupňů. Tak jsem docela zapařili. Moře bylo naprosto úžasné, nádherně čisté, jen mě mrzelo že jsem si sebou nevzala vybavení na potápění. Tak jsme se potápěla jen tak a za dva dny mě pěkně začalo bolet ucho. Léčila jsem to teatree olejíčkem a pomohlo mi to. Manža chytil nějakou virozu a od čtvrtého dne zalehl. Naštěstí jsem se seznámila s rodinkou která měla dvě holčičky, Nikolku 10 a Violku 3. Takže jsem společně trávili většinu času a obvzláště Nikolky si rozumněli.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.