24.5.2006 12:25:11 snažilka R.
neplodnost
Vanesso, pusobis na me jako hodna holka, jsem rada, ze jsem te poznala...Konecne nejaka Ceska, ktere se libi byt v domacnosti:-)A co na to Tvoje rodina, jak se tvari? Ja od svatby porad slychavam od rodicu, ze je ze me uklizecka, proc se jen "valim" doma apod. Hruza. Ale diky Bohu jsem moc stastna, mam spokojene manzelstvi a pohodu, a to je pro me dulezite.
K te neplodnosti. Mne ani zdaleka neni kolem 30 (23 let), ale o mimi se snazime uz pres rok a nic.
Tady v Alzirsku holky spadnou do jineho stavu mesic po svatbe!!!
Podle gynekologa jsem zdrava?!, manzel ma spermie v poradku. Ted mi sestra posle postou to cviceni od Mojzisove, tak uvidime... Jinak tady pojistovna FIV nehradi, tak nevim nevim jestli neskoncime casem v CR. Adopce neni v islamu mozna (zmena jmena atd.), jen pestounska pece.
Nelie, cetla jsem primo tady v diskuzi o JAR a nevim nevim jestli bych JAR vymenila za Alzirsko (bydleni v JAR za elektrickymi ploty, kradeze, unosy, napadeni...). Tady je elektrina a internet i mobily v pohode, problem je jen s tou vodou (uz od nezavisloti 1962 - taky je to lidem dost jedno; ja uz bych sla protestovat do ulic, kdyby v CR pustili vodu 2 hod.denne:-)
Tak to je co me dneska napadlo.
Verko, co mas manzela z Maroka...Zijete v Maroku? Nebo kde?
Rita
Odpovědět