25.6.2006 13:17:33 snažilka R.
Re: zivot v Egypte
Jaruš, je mi lito, ze mas spatnou zkusenost, ale zase nejde generalizovat,nevysel mi vztah, tak to hodim na to, ze je to arab (nebo muslim).Podivej podle meho jsi udelala chybu v tom, ze jsi se mu jak pises ve vsem podrizovala, tim ses vlastne pretvarovala a kdyz uz jsi pak nemohla dychat a chtela roztahnout kridla, tak to vybouchlo. Kdezto my jako Romca a ja jine holky muslimky co znam se proste nepretvarujem, my nemame potrebu chodit do kavaren na pokec atak. Jako samozrejme rada pokecam s holkama to je jasne, ale proste nemusim kvuli toho sedet v kavarne ale pozvu si je treba domu. Ted tady v Alzirsku zadna Ceska pobliz neni, ale nejake holky se mi ozvaly ze prijedou tak da-li Buh se uvidime.a vychazet normalne vychazime, manzel se me porad pta, kam pojedem:-)ale mne se v tomhle vedru fakt nikam nechce...nakupovat na ulici fakt nemam zajem, pokud znas arabske staty, tak vis, jak ty trhy vypadaji, proste hlava na hlave a ja nemam zajem se mackat, abych si neco koupila, vse diky Bohu zaridi manzel a kdyz potrebuju nejake zenske veci, tak me manzel zaveze a nevidim v tom zadnou nesvobodu, spis naopak jen si predstav ze by jsi v cechach manzelovi rekla, at te zaveze na nakup!napriklad Romca normalne sama ridi v pohode auto v Lybii!a zase neni muslim jako muslim a nas Prorok Mohamed (saw) rekl, ze nejlepsi z Muslimu je ten, co je laskavy a hodny ke sve zene!
Odpovědět