24.5.2006 22:54:45 Vanessa
Re: neplodnost
Ahoj,
dneska jsem se nedostala dřív na net. Byli jsme celý den venku v lese a u řeky na rybách. Úplně cítím, jak jsem příjemně unavená:-)
Ptala ses, co na moji usedlost říkají rodiče.Já to mám jednoduché. Otec je Maďar a pochází z křesťanské rodiny, maminka je Češka a věřící je také. Takže v puberně jsem měla spíše problém jít někam ven a zdržet se třeba do půlnoci. Nepřáli si to. Strašně mě drželi zkrátka. Pak jsem po škole nastoupila do americké firmy, kde jsem se seznámila se svým nynějším manželem. Když náhodou odjel do států (domů) a já si vyšla na kafe s kámoškama,naši byli úplně nepříčetní. Prý se chovám jak k....Byla jsem z toho hodně nešťastná a to jim mohl manžel vysvětlovat 100x, že mu to nevadí. Že jde jen o kafe a on taky nesedí doma na zadku. Před deseti rokama jsme se vzali a odletěli pryč. A dodnes, když máme se školou sraz a já náhodou přiletím, se musím do půlnoci vrátit domů a stejně pak ještě poslouchám kázání, jak si někde užívám, když manžel těžce dře. Jsem z toho hodně nešťastná. Kolikrát jsem přiletěla tajně, ubytovala se v Brně a holky jsem si všechny obešla. Jenže pak jsem zase měla výčitky vůči našim, které mám moc ráda a nakonec jsem skončila stejně u nich. Tím, že mám od manžela volnost (myslím v tom daném slova smyslu), mě to nikam netáhne. Ale já snad ani v Americe kamarádky nemám. Jsou to strašně hloupí lidé.No né všichni, ale většina. Jestli se s někym stýkám, tak mám hodně dobrou kamarádku z Francie a pak se tu hodně stýkám s holkama z Čech, které tu buď pracujou jako nanny, nebo tu studují, či jsou vdané.
Na dítko jsem čekala snad pět let a pak přišly dvě najednou. Holčičky:-) Uvidíš, taky se ti to povede. Já už jsem z toho byla tak nešťastná, že jsem si dávala za vinu HA, kterou jsem brala předtím a myslela jsem si, že mě trestá bůh za to, že jsem se bránila těhotenství.
Chce to čas. Jsi ještě mladá, neboj, budeš mít zdravých dětí, jako smetí:-)))
My ještě uvažujem o další ratolestí. Mám dětí strašně moc ráda. Vůbec mi nevadí, že jsem s nima doma. Vždyť ten čas tak letí a nechci propásnout nic z toho, co se během jejich života stane nového:-)
Tak ahoj a měj se moc krásně.
Odpovědět