27.5.2006 9:13:50 honey
Re: PO LETECH.....
Ahoj holky,
titulek platí dneska i pro mne :)
V práci děsný, všichni se bojí, konflikty dnes a denně :( a do toho mi ještě šéfová oznámila, že mi nedá v sprnu dovolenou, maximálně jeden týden. Původně jsem ji měla naplánovanou na červenec, ale až pak jsem se dozvěděla, že u nás bude náhradní školka jen za červenec. Takže tím pádem je zbytečné brát si dovolenou, když mám kde nechat dítě. Týden v srpnu mi nepomůže :( Tak jsem se jí zeptala, kde si jako mám nechat dítě .... říkala, že si to ještě rozmyslí. Jsem opravdu zvědavá, jak to dopadne.
Včera jsem si konečně! zašla k obvodní, ta mi řekla, že podle všech příznaků se bude jednat o alergii, ale že na alergologii mne pošle až na podzim, až všechno odkvete, aby to bylo průkazné. Zatím mi dala nějaký sprej do nosu s kortikoidy, beru ho druhý den, a řekla bych, že je to lepší. A ještě nějaké prášky na zmírnění příznaků alergie. Tak jsem se zařadila do velké rodiny alergiků .... V pondělí mám jít taky ještě na výtěry, jestli to třeba nezpůsobuje nějaký stafylokok. A víte, co je na tom nejhorší? Že se tam má jít nalačno, nepít, nekouřit, to je v pohodě, ale nesmějí se ani umýt zuby ...... brrrrr, to možná nezvládnu. Ale pak jsem přemýšlela, že akorát splynu s davem v ranním metru :)
Všem přeju krásný víkend!
Odpovědět