17.6.2006 9:18:49 honey
Re: PO LETECH.....
Ahoj Radko :) tak to zní jako sen ...... tady je to každému jedno :( Aspoň že s tou kolegyní se domluvím a vycházíme si vstříc. Ona má už dospělou dceru s vnoučaty, takže ví, co to je.
My jsme se zatím ještě nerozhodli, ale malinko víc se přikláním k té Itálii. Adélce jsme zatím nic neříkali, bude to pro ní překvapení, teď jen doufám, že to všechno vyjde. (P.S. Můžeš říct Aleně, ať je šťastná, že je pryč.) Pro ostatní na vysvětlení - jedna moje bývalá kolegyně je Radčina kamarádka.
Štěpánko, díky. Budějovickou mám kousek od práce; dala bys mi ještě na ní jméno, prosím? Tak či tak tam teď až do podzimu asi stejně nedojdu, ale je dobrý to vědět.
Co Štěpán, přemohl to? Naše školka jede ve středu na celodenní výlet do aquaparku, tak jsem z toho dost vyklepaná, zvlášť poté, co se ztratil ten pětiletý chlapeček na Moravě :(
Tady se nám v noci prohnala silná bouřka, domácí má pobité květiny na zahradě :(, a teď je pod mrakem, ale docela teplo. V 11 mám pedikúru a pak jsem plánovala s Adélkou Petynku, ale teď to docela přehodnocuju. Stejně tam s ní byl včera Robert, tak si užila :), a dneska zvolím asi nějaké hřiště.
Všem přeju krásný víkend.
Odpovědět