Re: PO LETECH.....
Tak se zase hlásím.
Honey, když tě slyším, tak blahořečím práci tady u nás, kde je to fakt v pohodě, snaží se mi vyjít vstříct, a dokonce se mě jako první ptali, jak budu chtít dovolenou, aby se ostatní podle toho zařídili a všichni jsme se vystřídali! Sen!!!
Na druhou stranu musím ale přiznat, že kolegyně je už starší, děti má dospělé a šéf jede na chalupu, tak je mu prý jedno kdy (manželka tam je celé léto s malou).
Na dovolenou se letos (po třikrát Chorvatsku) chystáme do Řecka na Kefalonii, tak se už těšíme, Aninka se chystá na mušličky (ty v Chorvatsku nebyly) - tak snad tam nějaké budou. No však se nám to už blíží. Konečně se taky trochu užijeme jako rodina, měli jsme teď velmi náročný květen, kdy byl manžel jenom 5 dní doma, červen má prý být klidnější, tak jede každý týden jen na 2-3 dny... Ale nedá se nic dělat, k jeho práci to prostě patří.
Na kole zkoušíme s Aninkou taky, ale jsem z toho vždycky úplně zdrchaná, na dlouho to není a Ani teda zatím nic moc. Sama se prostě neudrží. Ale netlačím to, říkám si, že to prostě jednou přijde. Snad. :o)
Odpovědět