7.6.2006 13:16:01 Štěpule & Štěpán 9.11.2001
Re: PO LETECH.....
ahoj, Honey, tak přeji úspěšnou léčbu.
Já i Michal máme výtěry v pořádku, Štěpán má v nose nějakou bakterii Moraxelu. Dr. mu na to ale už nic nedala, léků teď bral dost a dost.
Na Slovensko jsme jeli vlakem, přestup v Bratislavě, byla to příjemná cesta. Na místě jsme byli za 6 hodin.
Jestli to pomohlo nemůžu posoudit, ale určitě nám to pomohlo psychicky, že jsme si odpočinuli. A ta teplá voda je moc fajn. Štěpán má stále hezkou barvičku a zatím ťuk ťuk je zdravý, i když chodí už druhým týdnem do školky - to je u něj rekord. Co se týče mých kožních problémů - jsem samý pupen na obličeji /brada a nos/ a taky na zádech - tak to mi nepomohlo, kvetu stále dál. Ale nemůžu po týdnu chtít zázraky, že? Dnes jdu k dermatoložce, na doporučení od známé, prý dobře likviduje chloupky na bradě. To potřebuju, protož od tý doby, co mi to ta kosmetička strhla, mi to roste čím dál víc. A to mi teda vadí. Tady ta dr. by to měla odstranit snad na půl roku. Tak uvidím. A taky se s ní poradím čím se patlat...I když, jak já říkám, z beďarů plynule přejdu do stařeckých vrásek...
tak se mějte, počasí se, zdá se, umoudřuje.
Š.
Odpovědět