10.6.2006 22:36:08 Štěpule & Štěpán 9.11.2001
Re: PO LETECH.....
čau Honey, a kam se v srpnu chystáte???
My dnes byli ve Žlutých lázních, zabruslili jsme si na ledních bruslích...jezdí se po nějaké gumě nebo co to je. Led to není, ale byla to sranda v tričku si zajezdit. Ale už to asi nezopakujeme, dospělý platí 100, dítě 60 kč za hodinu. My po půl hodině měli dost. Naštěstí se dnes do areálu neplatil vstup /končil tam pochod Avonu proti rakovině prsu, tak byl vstup volný/. Jinak je vstup taky 60, dítě 30 - to by bylo už drahé odpoledne. Ale pro děti je tam moc hezký hřiště.
Dermatoložka mi teda dala! Musela mi jehlou vypíchat takový bílý pupínky, mílie nebo jak se jmenují. Měla jsem jich pod očima dost, druhý den jsem vypadala, jako kdyby mně někdo dal pěstí. Sypu si to framykoinem, tak už tam mám jen strupy. No a ty vousy odstraňovala nějakou jehlou, dost mě to bolelo, ale asi to bylo i tím, že už jsem byla bolavá od těch pupínků a taky bylo půl devátý večer, já byla unavená z práce. Musím tam teď ještě párkrát zajít, pak už se intervaly prodlouží. Pod nosem si to dělat nenechám, jednat to tam moc nemám, jednak bych to asi nepřežila. Je to doktorka z bývalého Ústavu lékařské kosmetiky, hned vedle ní je kosmetička, která mně pleť důkladně vyčistí, musím se objednat. Nechala jsem tam 700 Kč, nejede na pojišťovnu, tak i léky a masti jsem si pak platila. Ale když si vzpomenu, že jsem nedávno nechala 500 kosmetičce za vytrhání obočí a vůbec mě nečistila, tak to teď ráda dám.
Tak hezkou neděli přeji.
Š.
Odpovědět