Re: Andreo,
Maybe, no ono to ani neni o tom, ze budu 3x denne nekam jezdit. Ja ho totiz kvuli schodum budu muset v aute nechavat porad, takze i ranni a odpoledni prochazka/vyzvednuti Klary ze skoly bude znamenat skladani/rozkladani.
Tomu Zooperu se od Tebe nechce, neni to znameni, ze bude v rodine miminko? :-) :-) Si delam srandu, doufam, ze je syn dostatecne poucen :-)
Tinkl, uz asi spis, ale musim. Ten kocar vypada supr (Maybe ty mas ctyrkolku, ze), i ta barva. Ale asi jsem natvrdla, ta striska patri ke kocarku nebo k te skorapce PegPerego? A jak je tezky? Uz asi ze me silite, ja jsem kocarum nikdy nevenovala pozornost a tak jsem takovy kocarkovy neandrtalec.
Alice, to me neznas, ja jsem sileny Fucik! :-) A manzel palicaty, uz jsem ho zkousela premlouvat, ze mu to reknu.
Oblecky uz nakupovat nebudu. Koupila jsem par kousku neutralnich, neco neutralniho nam nakoupili znami, v praci mi chystaji baby shower a dalsi hormadu mam od Sally, ktera ma oboji. Do zacatku mam habaku. Az se "to" narodi, nabehnu do kramu a dokoupim zbytek. Leda by me neco mimoradne cvrklo do nosu, kdyz tak to doma nekde ukryju (abych to pak v lednu nasla).
Tak ja uz taky jdu na kute. Pa zitra.
Odpovědět