13.9.2006 17:32:33 sally
Re: jeste k tem kocarkum
No mě teda na UTZ to řekli dvakrát přesně... u Toma nám dr. ukazovala celou "výbavu" a říkala že to je jasně kluk a že to nejde s ničím splést. U Lisy jsem byla přesvědčená, že čekám zase kluka, takže jsem se jí ptala jestli si je jistá holkou - a zase mi všechno ukazovala a říkala "sorry, tam není žádný external plumbing" a pak mi na UTZ ukazovala, že mimi má dělohu a vaječníky. Naše Beth dělá ultazvuky leta letoucí a prý se nikdy nemýlí (říkali doktoři) - já jsem i odmítla jít na genetický ultrazvuk do centra, protože se mi tam nelíbilo, a šla jsem raději k ní.... ael myslím, že zkušenej člověk to pohlaví na UTZ pozná (pokud mimčo spolupracuje - naši byli exhibouši oba).
Ale s váhou - u Toma jsem nabrala málo a nestihla to shodit (dokonce jsem při kojení přibírala). U LIsy jsem nabrala hodně, u kojení jsem se jakž takž držela a na předtěhu váze jsem se ocitla cca před týdnem (tj. 13 měsíců od porodu). Z8leží na tom, jak to tělo zvládá ty hormonální bouře - moje teda dost blbě. Navíc Lisa byla naprosto šílený mimino, spánek teda dodnes považuje za ztrátu času (spí tak o 2 - 3 hodiny denně méně než její tříletý bratr; bylo dost dlouhé období kdy spala 23 - 5 a pak tři dvacetiminutovky přes den), takže uznávám, že jsem únavu doháněla čokoládama a nejlepší část dne bylo když přišel v devět večer manžel a uvařil večeři (ty noční večeře jsme už zrušili) a chvilku pohlídal Lisu, abych se mohla aspoň najíst....
Ale ty se Myshko neboj, ty nepřibíráš nic jinýho než bříško, takže po porodu budeš v pohodě... já jsem holt ten typ, kde je těhotné celé tělo.... :-(
Odpovědět