Re: Pre Sandulku
Ty bodíčka vypadají fakt hezky.Též jsem je neznala.
Ráda bych napsala svoje postřehy a můj názor na výbavičku.
Ty separačný pleny nepotřebuješ,bohatě stačí pod prostěradlo igelit,nebo dát ručník.Pokud chceš dávat látkové pleny pak si jich kup daleko víc,nestíhala by jsi je prát.Vanička,lehátko-pokud nemáš strach dá se to zvládnout i bez v nor.vaně.Olejíček-Slunečnicový nebo Olivový,na zadek Rybilku a líh na pupek,buničinu.Nůžku jsou lepší normální z manikůry.Chránič jsme nepotřebovali.Kousátko můžeš koupit daleko později.Pokud budeš mít mimi v zimě,doporučuji ještě tenkou čepičku.Odsávačka-dá se to zvládnout rukou.Zásuvky-až začne lést.Dudlík-na začátek jeden,jsou děti které je odmítají.Lahev,stačí jedna-pokud budeš plně kojit,tak do 6 měs.nepotřebuješ žádnou.Termolahev,OK.Držák,odkapávač,myslím že ne.Koš na pleny-vždy se dá použít obyčejný kýbl a víko taky doma nějaké najdeš.Jídelní souprava-času dost.Uzávěr na WC a lednici-stačilo hlídat a nepotřebovali jsme ho.Do lékarníčky bych přidala Othalmo Septonex,kdyby dítku začali mokvat očíčka,gel proti nadýmání, genciálku v případě moučnivky,heřmánkovou mast na drobná poranění.Toť můj názor.Přeji klidné těhulkoství.
Odpovědět