...proto můžu psát teď a ven vyrazíme trošku později. Nejprve ale k reakcím:
). My odjíždíme v sobotu, ale jen do Jižních Čech.
Takže blahopřání všem třílětňáčkům letí i z Trutnova.
Naměřila mu 99 cm a navážila 13,5 kg. Zjistila, že není barvoslepý, vidí dobře, zná zvířátka - prostě si pokecali
Adámek z ní vymámil auto, čokoládu, malého medvídka a obrázek pro sebe i pro bráchu
No a nakonec se mu brala ta krev - byl hrozně statečný, díval se na to a ani nepípnul. Jak jsem měla obavy z toho pinďourka, tak MUDr. říkala, že má kůžičku přilepenou, ne zúženou a že mu dáme v pohodě čas do 5-ti let, teprve potom by event. dostal tu kortikoidní mastičku na uvolnění. (mimochodem vůbec netuším, kdy ho prohlížela
)) ). No a Saša je lehce exematický, nesmí dráždivou stravu - úplně musíme vynechat jahody, citrusy atp. Jo a ptala jsem se na Adámkovu řeč, on totiž vynechává písmena "v, ch, f" a tak nám dala doporučení na logopedii, ať se s MUDr. domluvíme, jestli už tam začít docházet a nebo je ještě čas. Tož tolik od nás
Pobyli jsme si tam asi půl hoďky a já odcházela (teda hlavně ze Saši) zpocená až na zadku
Tak jsme si koupili dobrou snídani a udělali si doma pohodičku
)) Na Adámka jsem byla fakt pyšná - skvěle komunikoval, byl hodnej, tak nějak už jakoby dospělej 
Setkání automobilových veteránůBrno-venkov
Den zvoníkůKlatovy
Prohlídka s pohádkovou bytostí na zámku DěteniceJičín
Slavnosti perníkuPardubice
Pochod Přes tři hradyÚstí nad Orlicí Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.