Tak jsme doma, dítě myje nádobí, na plotně brambory na loupačku, tak se na vás jdu juknout.
RENDO, tak jsem hodila ten dotaz na střechu jen tak jako z hecu a vy jí budete dělat za měsíc. Tak to je teda fofr. Moc vám to přeju! A hlavně vám přeju, ať vyberete nějakou super destinaci a máte se tam báječně. A ukrutně závidím!!!
NIKI, hezký fotky, zvlášť ty coby čarodějnice

- ba ne - ale Viki je šikulka, jak je velkej školkovej mazák. To u nás ještě asi dlouho nenastane. :-(
IVČO, nezdá se ti, že máš ty děti nějaký veliký??? To snad ani není možný. Ale povedly se vám, to zas jo. A že bys šla do třetího? Ty jsi v pohodě s jizvou? Nějak se mi to nepovedlo udržet, takže počítám, že nemáš takový problémy jako Kačka. Tak zatím držím palce, ať se dětičky srovnají z horeček a blbejch nálad. A ozdravovna? Pro koho?
FOXY, takže nakonec místo školky ta drahá hrůza, jo? Doufám, že aspoň bude stát za to!
.
EVUŠO, taky pěknej začátek dne, chápu, že jsi šla drobet zplavená, já takhle chodila s Natálkou vždycky. Tak koukám, že se dvěma to teprv bude pěkný.
Jinak Natálka taky vynechává písmenka, a některý nahrazuje jinejma (třeba místo K dává T), ale teda zatím si myslím, že je na logopedii ještě zbytečně brzo. Neznám tříletý dítě, který by mluvilo excelentně.
A když to tak čtu, tak co znám svého potomka, tak tuším, že doktorka co se týká barvosleposti a podobných věcí se toho moc nedovví. Natálka prostě s cizíma nemluví, na požádání neřekne nic, barvy, písmenka, básničky, prostě mlčí jak pařez. Takže to bude na tříletý asi zážitek.
A já mám taky dneska zážitek, našla jsem si přímo v pupíku solidně velký klíště, mamča mi ho vytrhla, ale tak nějak z toho nemám dobrej pocit. To jsem totiž v sobotu po dlouhý době vlezla do kytek, trochu to tu ohezčit, já blbec, už tam letos nepolezu. Nevíte, za jak dlouho se dají dělat nějaký krevní testy, jestli jsem od něj něco nechytla? Teď by se mi to fakt nehodilo. :-(