Jo holky, já si pamatuju, že tady na šestinedělí sestry nenechaly mimča moc plakat... pokud to bylo v noci a už plakalo nějakou chvíli tak přišly a poradily, mě jednu noc malá taky plakala a já nevěděla co s ní, hlavně mi to bylo blbý vůči spolubydlící apod. tak po nějaké době přišla sestra a pořádně jí utáhla do rychlozavinovačky přitiskla ji na sebe na chvilku a byl klid
tak jsem to pak dělávala taky, jen dodnes nechápu jak jí dokázala zabalit do tak úzké ruličky
nikdy se mi to tak nepovedlo
Tak já už druhý den dělala mleté maso zabalené v listovém těstě a s bramborem a fakt mi to moc chutnalo
ale máte pravdu, nejhorší je to vymyslet
Jinak já žádné bolení nemám, ani poslíčky
jen tu děsnou stydkou kost, chodím kvůli tomu jak husa
. Dost mi teda ale tvrdne břicho, včera jsem to krásně pozorovala na tom monitoru, spíš jsem si myslela, že jen malé tlačí na bříško a ono se stahovalo a křivka hezky běžela nahoru, zajímavé to bylo
Ještě jsem si vzpomněla, Markét, taky bych si netroufla rodit dvojčata přirozeně, asi ani kdyby byla správně nasměrovaná, jsem srabík, měla bych strach, že se něco pos..... Hlavně ať vše dobře dopadne
ať to dopadne tak nebo tak...
Jinak na holení se chystám až se přiblíží termín, normálně se holím teda taky, ale jelikož s taťkou už nějaký ten měsíc bohužel nesexíkujeme
tak pro svůj vnitřní pocit to mít nemusím... tak až tak za měsíc a to bude teprve švanda... ale poprvé jsem to zvládla taky,tak proč ne teď, že?
Zase tvořím román, ach jo
tak zatím