uuff ... teda já se fakt budu muset urvat víc i přes den a dočítat průběžně ... páč pak najednou to je makačka
jinak teda dobré ráno
obyč. pokoj x nadstandard ... no u nás jednoznačně obyč. pokoj ... myslím, že už tak tam necháme dost peněz za poplatky ... já budu rodit v Havl. Brodě, tam jsou pokoje po dvou a vždycky dva mají společnou předchodbu, kde jsou skříně, přebalovací a koupací zařízení pro mimi a sociálky ... myslím, že těch pár dní to přežijeme ... po prvním porodu jsem měla štěstí na "spolubydlící" ... já jsem spíš ráda, když si nemusím nikoho všímat a s nikým si moc povídat a když mám svůj klid ... no a ta paní byla něco podobného ... a navíc obě naše holčičky byly moc hodné a vždycky jen tak zakňouraly, když něco potřebovaly ... zato vedle, tam to byl mazec ... maminka měla problém se rozkojit a to její mimi plakalo v jednom kuse ... tak uvidíme, jak nám to vyjde tentokrát
Lupitko ... s tou hematolkou mě to mrzí, ale zase dobrý, že tě takhle hlídají
... drahoušek se to naučí píchat a za chvíli s tím nebude mít problém
... tak hlavně ať ti to zabírá a už je teď všechno v pořádku
Markét ... souhlasím s Péťou ... já bych se asi normálního porodu ve tvém případě bála ... právě z toho důvodu, že by mě pak stejně asi museli říznout, kdyby se Bčko překlopilo napříč ... no ale každopádně, ať už se rozhodnou jakkoliv, hlavně ať to proběhne všechno hladce a vše je v pořádku, že jo
Pippi ... já kruh nepotřebovala, i když jsem byla dost šitá ... ale vím, že ostatní holky si to docela chválily
Evčo ... ty banky, viď
... hlavně se moc nerozčil, abys pak nemusela rovnou někam na příjem
Mabelko ... s těma prsama jsi mě fakt pobavila
... hlavně proto, že já se svýma F-kama "bojuju" při každém holení ... zrovna posledně jsem přemýšlela, jak to s nima vymyslet, jestli by to nešlo někam přivázat
no nevím, jestli jsem nechtěla ještě něco ... ale teď se jdu zkulturnit a něco dělat
tak hezký dník všem